Бивш член на „Бандата на Рижите“ шокира с нова изцепка: Пратил агнешка глава на… |

Болезнена ревност е причината за изненадващото бягство от затвора на опасния рецидивист Дамян Кършовски-Дамбея, пише  Флагман.бг. 

Въпреки че близо 5 години е зад решетките заради въоръжен грабеж и опит за убийство, бившият член на „Бандата на Рижите“ не спирал да тормози съпругата си.

Двамата все още са официално женени, тъй като ужасената бургазлийка нямала смелост да се разведе с престъпника, от когото имала момченце.

Дамбея постоянно искал да контролира жена си, докато е зад решетките.

Още в самото начало на престоя си в зандана рецидивистът решил да направи ужасяващо предупреждение към нея.

Кършовски пратил разрязана агнешка глава на съпругата си, която й била доставена лично от друг пандизчия, също с много богато криминално досие.

Дамбея постоянно звънял по телефона на съпругата си, въпреки че контактът с външния свят е абсолютно забранен на затворниците. Кулминацията обаче дошла преди няколко месеца.

Кършовски духна, докато работи на външен обект в Камено. Той отишъл директно при жена си, като я заплашил с убийство. Според непотвърдена информация Дамбея имал в себе си нож и дори си позволил да удари два пъти бургазлийката пред полицаите, дошли да го арестуват след сигнал на спешния тел. 112. 

На екшъна, който се разиграл посред бял ден в ж.к. „Славейков“, имало много свидетели. Освен ножа, при ареста ченгетата иззели и няколко телефона от Кършовски.

Престъпникът сътворил дивия екшън само няколко месеца преди да излежи половината от 8-годишната си присъда и да получи право на условно предсрочно освобождаване. Това вече няма как да се случи, като рецидивистът е заплашен от ново 3-годишно наказание.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"