Гнус в Петрич: Педофил видя 12-годишна на пътя, вкара я в колата и… |

Районна прокуратура – Петрич е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 38-годишен мъж с инициали Р.Г. за извършено от него престъпление. Това съобщи Апелативна прокуратура-София.

На 7 май тази година обвиняемият бил в Петрич по работа със служебния си автомобил.

Близо до кръстовището на ул. „Свобода“ и ул. „Папульо“ той забелязал минаващо момиче на 12 години. През прозореца на колата го извикал да се приближи, като попитал къде се намира местен магазин. Малолетната му обяснила как да стигне до въпросния обект, след което всеки продължил по пътя си.

На друго кръстовище обаче той спрял колата и клекнал до нея. Когато момичето преминало покрай него, той го спрял и го попитал дали може да се качи при него в автомобила и да му покаже къде се намира магазина. Обещал й, че ще я върне обратно на същото място.

Детето решило да му помогне и, доверявайки му се, седнало на предната седалка до шофьора. Започнало за пореден път да му обяснява посоката към магазина. На свой ред обвиняемият попитал ученичката за възрастта й, направил й комплимент за външността.

Междувременно тя видяла своята приятелка през отворения прозорец на вратата на автомобила, извикала я и й казала да я изчака. Помолила мъжа да спре, за да слезе, но той продължил.

Докато карал, Р.Г. опипал момичето, с което целял да възбуди полово желание без съвкупление. Детето се уплашило от действията му и възползвайки се от факта, че мъжът шофира бавно, успяло да отвори врата и слязло от автомобила в движение. Веднага се затичало по тротоара към приятелката си.

След като се прибрала, ученичката разказала на родителите си за случилото се, като баща й депозирал жалба в РУ Петрич. В хода на производството по делото от видеозаписи в района бил установен автомобилът и проведен разпит с управителя на дружеството – собственик на превозното средство.

Самоличността на мъжа била установена. За изясняване на всички факти и обстоятелства било извършено разпознаване от малолетната на извършителя на деянието Р.Г. Предстои делото да продължи в съда.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"