Папараци спипаха Камила по бански – ето как изглежда херцогинята (Снимки):

Херцогинята на Корнуол , Камила Паркър-Боулс , е персона, която рядко (да не кажем никога) виждаме в по-смели или разголени тоалети. Затова нейни скорошни снимки по бански , публикувани в италианското списание Chi, предизвикаха небивал интерес в мрежата.

Камила на яхта

На кадрите съпругата на принц Чарлз отмаря по бански на луксозна яхта в Сардиния.

Снимките са направени от папараци, които са издебнали Камила по време на почивката й, преди да се отправи към Балморал през изминалата седмица.

Камила бе в Сардния на 4-дневна ваканция, преди да се завърне към кралските си задължения.

Камила бански

Кралският коментатор Ричард Фицуилямс описа списанието, което е собственост на бившия италиански премиер Берлускони, като „отвратително и потресаващо“.

„Папараците, откакто станаха съпричастни към трагичната смърт на Даяна, имат много по-малко прояви, но все още представляват опасност“, казва Фицуилямс.

Той допълва, че Chi е списанието, публикувало снимки на Даяна с кислородна маска на задната седалка в Мерцедеса, с който катастрофира.

Тогавашният главен редактор на Chi каза: „Публикувах снимките по една много проста причина – никога преди това не бяха показвани. По мое мнение това не е снимка, която накърнява паметта на принцеса Даяна. Дори я на намирам нежна и затрогваща.“

Списанието си има история с кралското семейство. През 2012 г. то публикува снимки на херцогинята на Кембридж – Кейт, само с долнище на бански, по време на почивката ѝ с принц Уилям.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"